اتاق گیلان
واردات چوب ایمن‌ترین راه برای حفظ جنگل‌های هیرکانی است رئیس اتاق بازرگانی، وضعیت صادرات گیلان در سه ماهه نخست سال را تشریح کرد رئیس اتاق بازرگانی در دیدار با خبرنگاران: سیاست ارزی غلط بزرگ‌ترین مشکل صادرکنندگان است در جلسه کمیسیون کشاورزی مطرح شد: تعرفه پایین نگهداری محصول کیوی در سردخانه‌ها چالش اصلی سرمایه‌گذاران این حوزه یادداشت : لزوم بازنگری محیط کسب و کار و عوامل اثرگذار بر آن بازدید مهندس کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از ساختمان در حال احداث اتاق گیلان هدف‌گذاری برای تدوین بسته پیشنهادی اولویت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت یادداشت رئیس اتاق بازرگانی گیلان برای رئیس‌جمهور منتخب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: صادرکنندگان فرش مشوقی ندارند دعوت ریاست اتاق بازرگانی گیلان از آحاد مردم بویژه فعالان اقتصادی جهت حضور پرشور در انتخابات پیش رو پیام تسلیت رئیس اتاق بازرگانی گیلان در پی درگذشت تعدادی از هم استانی‌های گیلانی در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت مراسم تجلیل از پیشکسوتان، هنرمندان و کارآفرینان برتر و فعالان صنایع‌دستی گیلان با مشارکت کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی و اداره کل میراث فرهنگی استان پیام تبریک رئیس کمیسیون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع‌دستی پیام تبریک رئیس کانون زنان بازرگان اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع‌دستی حضور ریاست اتاق بازرگانی گیلان در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره خادم الرضا (ع)، رئیس جمهور، شهید آیت‌الله رئیسی (ره) و همراهان شهید ایشان کمک‌های انسان‌دوستانه انجمن صنعت پخش گیلان به آسیب‌دیدگان روستای امام‌زاده ابراهیم شفت پیام تسلیت اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی گیلان در پی شهادت رئیس جمهور و هیأت همراه در سانحه هوایی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی: اقتدار غذایی برای کشور مهم است
1403 پنج شنبه 29 شهریور

اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌ها

همایش‌ها

دومین اجلاس بین‌المللی تجارت غذا با محوریت صادرات هدفمند

معرفی ظرفیت های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصت‌ها و مزایای سرمایه‌گذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محور اصلی این اجلاس است. این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، برگزار می‌شود.
شورای سیاست‌گذاری اجلاس تجارت غذا، سه هدف” معرفی ظرفیت‌های ایران در صادرات، بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران و تحلیل جایگاه ایران در زنجیره تامین امنیت غذایی” را در این رویداد پیگیری خواهد کرد. اولین دوره این رویداد در سال 1401 به میزبانی اتاق ایران برگزار شد و توانست از طریق برگزاری 26 پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از 1000 نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.
دومین اجلاس تجارت غذا 20 خرداد 1403 و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی آگروفود ایران در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می‌شود. مشارکت در این نمایشگاه می‌تواند ظرفیت‌ها و جایگاه ایران را در زنجیره تأمین غذای جهان نشان دهد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی، فایل‌های زیر را مطالعه فرمایید:

 

اشتراک گذاری: