معرفی ظرفیت های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصتها و مزایای سرمایهگذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محور اصلی این اجلاس است. این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، برگزار میشود.
شورای سیاستگذاری اجلاس تجارت غذا، سه هدف” معرفی ظرفیتهای ایران در صادرات، بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در ایران و تحلیل جایگاه ایران در زنجیره تامین امنیت غذایی” را در این رویداد پیگیری خواهد کرد. اولین دوره این رویداد در سال 1401 به میزبانی اتاق ایران برگزار شد و توانست از طریق برگزاری 26 پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از 1000 نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.
دومین اجلاس تجارت غذا 20 خرداد 1403 و همزمان با نمایشگاه بینالمللی آگروفود ایران در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار میشود. مشارکت در این نمایشگاه میتواند ظرفیتها و جایگاه ایران را در زنجیره تأمین غذای جهان نشان دهد.
برای کسب اطلاعات تکمیلی، فایلهای زیر را مطالعه فرمایید: