اتاق گیلان
رئیس اتاق بازرگانی گیلان: صنعت ابریشم می‌تواند محور تحول روابط اقتصادی ایران و ازبکستان باشد سفر به گیلان با هدف توسعه تجارت و جذب سرمایه‌گذاری در صنعت ابریشم تأکید بر توسعه صنعت ابریشم گیلان با حضور سفیر جمهوری ازبکستان تغییرات در اتاق بازرگانی گیلان؛ رضاییان نایب رئیس اول و رحمانی منشی شد یکصد و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان: بررسی چالش‌های ارزی واحدهای تولیدی با حضور مشاور عالی وزیر صمت اتاق بازرگانی گیلان با توسعه خدمات و گسترش روابط بین‌الملل، حامی فعالان اقتصادی استان است بررسی طرح پیشنهادی تشکیل ستاد اقتصادی استان در شرایط بحران با هدف افزایش تاب‌آوری محیط کسب وکار چالش‌های سه‌گانه حمل‌ونقل گیلان در کانون توجه نخستین جلسه کمیسیون حمل و‌نقل ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی بستر ایجاد امنیت غذایی حمایت از تولیدکنندگان صنایع غذایی است حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی گیلان در مراسم سوگ والده مهران فکری دیدار صمیمانه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با کارکنان شعبه آستارا؛ تأکید بر ارتقاء خدمات به فعالان اقتصادی پیام تبریک رئیس اتاق بازرگانی گیلان به مناسبت روز خبرنگار تسلیت رئیس و اعضای هیأت نمایندگان اتاق گیلان به مناسبت درگذشت والده جناب آقای مهران فکری دسترسی به مطالعات و گزارش‌های مرکز پژوهش اتاق گیلان در سامانه بانک اطلاعات پژوهشی اتاق ایران برگزاری جلسه بررسی وضعیت واردات غلات و صادرات آرد در گیلان؛ تأکید بر هم‌افزایی بخش دولتی و خصوصی صد و دومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان برگزار شد سلسله دیدار نمایندگان مجلس با رئیس اتاق بازرگانی گیلان بازدید استاندار گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از واحدهای تولیدی شهرك صنعتی منطقه آزادانزلی
1404 پنج شنبه 27 شهریور

اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌ها

همایش‌ها

دومین اجلاس بین‌المللی تجارت غذا با محوریت صادرات هدفمند

معرفی ظرفیت های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصت‌ها و مزایای سرمایه‌گذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محور اصلی این اجلاس است. این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، برگزار می‌شود.
شورای سیاست‌گذاری اجلاس تجارت غذا، سه هدف” معرفی ظرفیت‌های ایران در صادرات، بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران و تحلیل جایگاه ایران در زنجیره تامین امنیت غذایی” را در این رویداد پیگیری خواهد کرد. اولین دوره این رویداد در سال 1401 به میزبانی اتاق ایران برگزار شد و توانست از طریق برگزاری 26 پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از 1000 نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.
دومین اجلاس تجارت غذا 20 خرداد 1403 و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی آگروفود ایران در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می‌شود. مشارکت در این نمایشگاه می‌تواند ظرفیت‌ها و جایگاه ایران را در زنجیره تأمین غذای جهان نشان دهد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی، فایل‌های زیر را مطالعه فرمایید:

 

اشتراک گذاری: