اتاق گیلان
دومین جلسه کمیسیون نوآوری، دانش‌بنیان و هوشمندسازی اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق بازرگانی گیلان با رئیس خانه صنعت مطرح شد؛ تلاش برای جستجوی راهکارهای مشترک حمایتی از واحدهای تولیدی و صنعتی دیدار انجمن زیتون استان گیلان با رئیس اتاق بازرگانی گیلان: بررسی راهکارهای توسعه و حمایت از تولید زیتون یادداشت: الزامات توسعه تجارت جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش راهبردی استان گیلان در نشست مشترک هیأت تجاری فدراسیون روسیه و فعالان اقتصادی استان گیلان مطرح شد: تأکید بر توسعه همکاری‌های لجستیکی و نقش کلیدی بندر انزلی جلسه مشترک کمیسیون صادرات اتاق ایران با صادرکنندگان استان خراسان رضوی برگزار شد تأکید رئیس کمیسیون مالیات و بانک اتاق بازرگانی گیلان بر تعامل سازنده با فعالان اقتصادی صد و یکمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان برگزار شد رونمایی از مستند سمفونی شهرها، پنجره‌های دوستی در اتاق بازرگانی گیلان چالش‌های گردشگری و بوم‌گردی گیلان در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بررسی شد نخستین گام کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی گیلان در مسیر توسعه دانش‌بنیان تجلیل از نقش ماندگار پیشکسوتان و استادکاران توسط کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق گیلان تقدیر رئیس اتاق بازرگانی گیلان از سرمایه‌گذاری‌های گسترده خانواده سلیمی در رونق اقتصادی استان کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گیلان با هدف توسعه پایدار کشاورزی استان آغاز به کار کرد رئیس اتاق بازرگانی گیلان: صنعت ساختمان، محرک اقتصاد و اشتغال استان گرامیداشت روز پیروزی روسیه در سرکنسولگری روسیه در رشت با حضور جمعی مدیران استانی و همچنین فعالان اقتصادی برگزار شد اعضای جدید کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی گیلان معرفی شدند بررسی راهکارهای ساماندهی کارخانجات چای در اتاق بازرگانی گیلان
1404 چهارشنبه 14 خرداد

اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌ها

همایش‌ها

دومین اجلاس بین‌المللی تجارت غذا با محوریت صادرات هدفمند

معرفی ظرفیت های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصت‌ها و مزایای سرمایه‌گذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محور اصلی این اجلاس است. این اجلاس به همت کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و با همکاری سازمان توسعه تجارت، کمیسیون کشاورزی و کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، برگزار می‌شود.
شورای سیاست‌گذاری اجلاس تجارت غذا، سه هدف” معرفی ظرفیت‌های ایران در صادرات، بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران و تحلیل جایگاه ایران در زنجیره تامین امنیت غذایی” را در این رویداد پیگیری خواهد کرد. اولین دوره این رویداد در سال 1401 به میزبانی اتاق ایران برگزار شد و توانست از طریق برگزاری 26 پنل و نشست تخصصی، میزبان بیش از 1000 نفر از فعالان بخش خصوصی در صنعت غذا باشد.
دومین اجلاس تجارت غذا 20 خرداد 1403 و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی آگروفود ایران در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می‌شود. مشارکت در این نمایشگاه می‌تواند ظرفیت‌ها و جایگاه ایران را در زنجیره تأمین غذای جهان نشان دهد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی، فایل‌های زیر را مطالعه فرمایید:

 

اشتراک گذاری: