اتاق گیلان
بازدید استاندار گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از واحدهای تولیدی شهرك صنعتی منطقه آزادانزلی تحرک در اتاق بازرگانی امید جدیدی را در بخش خصوصی ایجاد کرد دستگاه قضایی گیلان یکی از پشتوانه‌های بزرگ امنیت سرمایه‌گذاری و حمایت از بخش خصوصی است دیدار صمیمانه نماینده رشت با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ افق‌های نو برای توسعه تجارت و اقتصاد استان پیام تبریک رئیس اتاق بازرگانی گیلان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن پیام تبریک و فراخوان سامان نظری معافی، رئیس اتاق بازرگانی گیلان: از پیروزی مقتدرانه تا آغاز دوران سازندگی ملی با حضور استاندار و سفیر جدید ایران در باکو، کلنگ احداث توسعه ساختمان جدید اتاق بازرگانی گیلان به زمین زده شد تخصیص جایگاه‌های ویژه سوخت برای ناوگان پخش مواد غذایی و دارویی در گیلان پیام سرکار خانم خوش‌مو رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی صنایع‌دستی برگزاری نخستین جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی گیلان: هم‌اندیشی برای رفع چالش‌های تولیدکنندگان دیدار نماینده مردم آستارا با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ بررسی مشکلات فعالان اقتصادی در پایانه مرزی آستارا دیدار صمیمانه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با فرماندهی انتظامی استان در راستای تقویت همکاری‌ها افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه‌گذارى براى تولید در اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی مطرح شد: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی گیلان آغاز به کار کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی گیلان به ریاست خانم مارینا خوش‌مو کمیسیون بازار پول، سرمایه و تأمین مالی اتاق بازرگانی گیلان تشکیل شد برگزاری نشست کمیته پایش کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی گیلان تاکید رئیس اتاق گیلان بر همکاری قوا با بخش خصوصی و رفع مشکلات اقتصادی در نشست صمیمی با دکتر مهدی فلاح نماینده رشت
1404 شنبه 21 تیر

اتاق گیلان

اقتصادی

بررسی مشکلات مرزی آستارا و چالش‌های منطقه ویژه اقتصادی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان

نودونهمین جلسه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی استان گیلان به ریاست استاندار و دبیری اتاق بازرگانی گیلان با محوریت بررسی مشکلات مرزی آستارا و چالش‌های پیش روی منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان ، جلسه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی استان گیلان به ریاست هادی حق شناس استاندار گیلان و دبیری سامان نظری، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان برگزار شد. در این جلسه، گزارش اتاق بازرگانی گیلان در خصوص بررسی مشکلات مرزی آستارا و همچنین گزارش شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه در خصوص فرصت‌ها و چالش‌های منطقه ویژه اقتصادی آستارا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه، سامان نظری، رئیس اتاق بازرگانی گیلان، گزارشی جامع از مشکلات و موانع موجود در مرز آستارا ارائه کرد. این گزارش شامل مسائلی همچون مشکلات گمرکی، طولانی شدن فرآیندهای ترخیص کالا، کمبود زیرساخت‌ها طولانی شدن صفوف کامیون ها بر ضرورت رفع این موانع برای تسهیل تجارت و رونق اقتصادی منطقه تاکید کرد. همچنین، فرهاد شفقتی نائب رئیس اتاق بازرگانی گیلان ، گزارشی از فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی منطقه ویژه اقتصادی آستارا ارائه دادند. در این گزارش به موضوعاتی از قبیل جذب سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌های بندری، رقابت با سایر مناطق ویژه اقتصادی، مسائل مربوط به قوانین و مقررات از سوی نائب رئیس اتاق بازرگانی گیلان عنوان شد. هادی حق شناس استاندار گیلان، پس از استماع گزارش‌ها، بر اهمیت رفع مشکلات مرزی آستارا و حمایت از توسعه منطقه ویژه اقتصادی تاکید کرد. وی دستور داد تا کارگروه‌های تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی تشکیل شده و راهکارهای عملی برای حل مشکلات و بهره‌گیری از فرصت‌های موجود ارائه دهند. استاندار گیلان با اشاره به نقش مهم بخش خصوصی در توسعه اقتصادی استان، بر ضرورت تعامل و همکاری نزدیک دولت و بخش خصوصی برای رفع موانع و ایجاد فضای کسب و کار مناسب تاکید کرد.

اشتراک گذاری: