اتاق گیلان
حرکت تازه کمیسیون کارآفرینی و استارتاپ اتاق بازرگانی گیلان در توسعه آموزش، کارآفرینی و ترویج فرهنگ تولید سبز حضور ۲۵ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه تجارت با کشورهای حاشیه کاسپین ۲۰۲۵ گیلان کمیسیون صنعت گیلان خواستار اقدام فوری شد: جبران خسارت ۳۲۰ هزار میلیارد تومانی صنعت کشور نیازمند مداخله ملی است مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صمت: ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به صنایع گیلان اختصاص می‌یابد مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی: ایرنا و تحول؛ پیوندی برای شنیده شدن صدای اقتصاد معاون قضایی رییس کل دادگستری گیلان: با اجرای قانون مصالح عمومی و منافع مردم را باید در نظر گرفت چهارمین جلسه کمیسیون مالیات و بانک اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد حضور فرنگیز رحمانی در همایش بین‌المللی بانوان پیشرو امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حاشیه همایش ملی «نقش جهان، نقش زنان» با محوریت نقش‌آفرینی بانوان در تاب‌آوری و سازندگی اقتصادی جزییات برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تجارت کاسپین در منطقه آزاد انزلی تأکید رئیس کمیسیون کشاورزی بر تحول ساختاری؛ کارگروه‌ها موظف به شناسایی فوری موانع تولید شدند پیام تسلیت به جناب آقای مهندس یوسف یحیایی عضو محترم هیأت نمایندگان اتاق گیلان فراخوان شرکت‌های ایرانی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین 2025 تشکیل شورای راهبردی گردشگری سلامت در گیلان؛ هماهنگی بین‌بخشی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی بررسی وضعیت انرژی استان در 5 ماهه انتهای سال و اتخاذ تدابیر لازم جهت برون رفت از محدودیت‌های احتمالی دوره آموزشی مهارت‌های تفکر در اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد گیلان هاب تجارت سه‌جانبه و محور کلیدی کریدور شمال جنوب است رییس اتاق گیلان: هدف اتاق بازرگانی تسهیل‌گری در فضای کسب وکار است
1404 یکشنبه 2 آذر

اتاق گیلان

اقتصادی

تکالیف دولت و بخش خصوصی در تجارت خارجی باید حفظ و توسعه تجارت با کشورهای همسایه و دنیا باشد

رئیس اتاق بازرگانی گیلان در نشست فعالان اقتصادی در بندرانزلی گفت: استان گیلان از استان‌های سرآمد در تولید چای، برنج، زیتون، بادام‌زمینی، کیوی، آبزیان، گیاهان داروئی در کنار صنایع‌دستی است و طبق آمار، گیلان رتبه نخست در تولید چای، فندق، توت، ازگیل و گل گاوزبان دارد.
قاسم رضائیان ادامه داد: بیش از ۹۲ درصد چای، بیش از ۸۲ درصد از توت، ۶۷ درصد فندق، ۴۷درصد ازگیل و گل گاوزبان کشور در این استان تولید می‌شود و گیلان با تولید بیش از ۴۷ درصد کیوی و ۲۷ درصد شلتوک برنج رتبه ۲ کشوری را به خود اختصاص داده است و در تولید زیتون، تمشک و آبزی‌پروری و مرغ نیز رتبه سوم کشوری را دارد. وی تصریح کرد: استان گیلان در ۶ ماه نخست سال در تجارت با کشورهای اوراسیا توانست ۵۹۴ هزار و ۱۷۸ تن کالا به ارزش بیش از ۳۴۱ میلیون ۹۸۵ هزار و ۱۹۶ دلار به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقزستان گرجستان افغانستان اوکراین و ترکمنستان و بلاروس صادر کند.
رضائیان اضافه کرد: تکالیف دولت و بخش خصوصی در تجارت خارجی باید حفظ و توسعه تجارت با کشورهای همسایه و دنیا باشد؛ تکالیفی بر عهده ما قرا دارد و از دولت انتظار می‌رود از قیمت‌گذاری دستوری، ایجاد فضای رانت و فساد ارزی و غیره جلوگیری کند. رئیس اتاق بازرگانی گیلان یکی از معضلات تجار و بازرگانان گیلان را چند نرخی‌بودن ارز اعلام کرد و افزود: این مشکل چنان ضربه‌ای به تجار و بازرگانان وارد کرده که معادلات بین‌المللی بین تجار ایرانی و تجار خارجی را برهم زده است.
دیگر فعالان اقتصادی شهرستان بندرانزلی نیز عمده‌ترین چالش‌های موجود در مبادلات تجاری را در این نشست بیان کردند؛ این نشست به ابتکار اتاق بازرگانی گیلان و با هدف جلب مشارکت فعالان اقتصادی استان، برای شناسایی مشکلات و موانع موجود در فضای کسب وکار و بهره‌مندی از خرد جمعی برای دستیابی به راهکارهای مناسب برای رفع موانع مذکور در بهبود شرایط موجود برگزار شد.

اشتراک گذاری: