اتاق گیلان
حضور فرنگیز رحمانی در همایش بین‌المللی بانوان پیشرو امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حاشیه همایش ملی «نقش جهان، نقش زنان» با محوریت نقش‌آفرینی بانوان در تاب‌آوری و سازندگی اقتصادی جزییات برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تجارت کاسپین در منطقه آزاد انزلی تأکید رئیس کمیسیون کشاورزی بر تحول ساختاری؛ کارگروه‌ها موظف به شناسایی فوری موانع تولید شدند پیام تسلیت به جناب آقای مهندس یوسف یحیایی عضو محترم هیأت نمایندگان اتاق گیلان فراخوان شرکت‌های ایرانی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین 2025 تشکیل شورای راهبردی گردشگری سلامت در گیلان؛ هماهنگی بین‌بخشی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی بررسی وضعیت انرژی استان در 5 ماهه انتهای سال و اتخاذ تدابیر لازم جهت برون رفت از محدودیت‌های احتمالی دوره آموزشی مهارت‌های تفکر در اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد گیلان هاب تجارت سه‌جانبه و محور کلیدی کریدور شمال جنوب است رییس اتاق گیلان: هدف اتاق بازرگانی تسهیل‌گری در فضای کسب وکار است اتاق بازرگانی، پیوندهای اقتصادی و تجاری را تقویت خواهد کرد گیلان محور توسعه تجارت ایران و روسیه در چارچوب اجرای سند همکاری جامع نقش استراتژیک گیلان در مقابله با تحریم‌ها و هشدار درباره اسنپ‌بک‌های داخلی کاهش ارز واردات کالاهای اساسی، معیشت مردم را به خطر می‌اندازد رییس اتاق بازرگانی گیلان طی حکمی فرهاد شوقی چهارده را به عنوان مشاور امور بازرگانی خود منصوب کرد محمدرضا تقی‌زاده جورشری، به عنوان دبیر اجرایی جدید اتاق بازرگانی گیلان منصوب شد سفیر جمهوری قزاقستان: ایران کشوری غنی و برخوردار است که همواره در طول تاریخ روابط دوستانه و صمیمانه‌ای با قزاقستان داشته است
1404 دوشنبه 12 آبان

اتاق گیلان

اقتصادی

میزبانی اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از هیأت تجاری استان ساراتوف روسیه

اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در سالن جلسات ساختمان شمالی اتاق ایران، میزبان هیأتی تجاری از استان ساراتوف روسیه بود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان در این نشست هادی تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه ضمن خوشامدگویی به هیأت تجاری استان ساراتوف روسیه اعلام نمود که این اتاق مشترک سال‌هاست که با اتاق بازرگانی ساراتوف روسیه تفاهم‌نامه همکاری دارد و در همین راستا هیأت‌های تجاری متعددی با همکاری دو اتاق بازرگانی تبادل گردیده است و این اتاق مشترک آمادگی کامل جهت همکاری‌های آتی را نیز دارد. وی ادامه داد: علی رغم اینکه سطح تجاری ایران و روسیه روزافزون است اما یکی از مشکلات اساسی تجارت دو کشور عدم شناسایی دقیق تولیدکننده و مصرف‌کننده واقعی و بالعکس و همچنین مشکلات حقوقی قراردادهای تجاری می‌باشد. همچنین تیزهوش به هیأت روسی اعلام نمود اطلاعات شرکت‌های همراه را به اتاق ایران و روسیه اعلام نمایند تا امکان اطلاع‌رسانی به اعضا فراهم گردد.
سپس سرگی کلوچاروف، رئیس مرکز حمایت از صادرات استان ساراتوف ضمن اعلام خرسندی از حضور در ایران و تشکر از رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه جهت تأیید برگزاری این نشست مشترک، اعلام نمود که تجار استان ساراتوف روسیه علاقمند به همکاری با شرکت‌های ایرانی می‌باشند و در همین راستا اتاق بازرگانی و صنایع ساراتوف و همچنین مرکز حمایت از صادرات این استان مأموریت دارند که هیأت‌های تجاری را جهت مذاکره و افزایش سطح تبادلات تجاری و انعقاد قراردادهای دو جانبه به ایران اعزام نمایند.
در پایان شرکت‌های روسی به معرفی خود پرداختند که عمده حوزه فعالیت آن‌ها صادرات غلات، شکر، روغن سویا، کنجاله سویا، ذرت و واردات محصولات کشاورزی می‌باشد.

اشتراک گذاری: