رئیس اتاق بازرگانی گیلان: سیاست های کمیسیون گردشگری همگام با کشاورزی باشد | به دنبال گردشگری کشاورزی هستیم
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان، کمیسیون گردشگری و کسب وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان با حضور اعضا تشکیل جلسه داد.
در ابتدای این نشست رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان با اشاره به ظرفیت های بالای استان اظهار کرد: باغات چای روی تپه ماهورها از غرب مازندران آغاز شده و به غرب گیلان ختم شده و از حدود ۱۳۰ سال پیش ۳۴ هزار هکتار از جنگلها که تبدیل به باغات چای شده تا امروز حدود ۶۰ هزار خانوار به صورت تک محصول از چای ارتزاق میکنند.
قاسم رضائیان با بیان اینکه طبیعیترین چای دنیا را در ایران داریم و با کیفیتترین برنج را هم تولید میکنیم، خاطرنشان کرد: یک مصرف کننده اگر ۱۲۰ گرم برنج گیلان را مصرف کند در برابر ۲۰۰ گرم برنج مازندرانی سیر میشود، بنابراین اصلا کیفیت برنج گیلان با برنج پاکستان و هند قابل مقایسه نیست.
وی در ادامه بیان کرد: خوشمزهترین فندق در اشکورات تولید میشود، ۲۲ نوع دمنوش گیاهی در اشکورات داریم، زمانی کنف اقتصاد گیلان را شکوفا میکرد اما بیتوجهیها سبب شد امروز فرزندان ما با کنف آشنایی نداشته باشند.
رضائیان با اشاره به اینکه طبیعیترین و خوشمزهترین زیتون در رودبار تولید میشود، بیان کرد: با پیگیری مسئولان در بخش کشاورزی، تولید کیوی نیز رونق گرفته هرچند هنوز فرهنگ مصرف کیوی در ایران به خوبی شکل نگرفته است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه آنچه بیان شد تنها گوشهای از محصولات گیلان است، افزود: کمیسیون کشاورزی و گردشگری باید با هم هماهنگ باشند و ما به دنبال گردشگری کشاورزی هستیم، بنابراین سیاست های کمیسیون گردشگری همگام با کشاورزی باشد.
رضائیان متذکر شد: گیلان یک استان کشاورزی محور است و اگر گردشگری وارد گیلان میشود باید با محصولات کشاورزی گیلان نیز آشنا شود.
وی خاطرنشان کرد: دوست دارم اتاق گیلان متحول شود و در این سه ماه نیز تلاش کردهایم که این تحول شکل بگیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان در پایان گفت: کمیسیونهای تخصصی بال محوری اتاق گیلان است و بحث رئیس محوری جمع شده و به نظرات اعضا و روسای کمیسیونها توجه میشود.