اتاق گیلان
اتاق بازرگانی گیلان با توسعه خدمات و گسترش روابط بین‌الملل، حامی فعالان اقتصادی استان است بررسی طرح پیشنهادی تشکیل ستاد اقتصادی استان در شرایط بحران با هدف افزایش تاب‌آوری محیط کسب وکار چالش‌های سه‌گانه حمل‌ونقل گیلان در کانون توجه نخستین جلسه کمیسیون حمل و‌نقل ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی بستر ایجاد امنیت غذایی حمایت از تولیدکنندگان صنایع غذایی است حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی گیلان در مراسم سوگ والده مهران فکری دیدار صمیمانه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با کارکنان شعبه آستارا؛ تأکید بر ارتقاء خدمات به فعالان اقتصادی پیام تبریک رئیس اتاق بازرگانی گیلان به مناسبت روز خبرنگار تسلیت رئیس و اعضای هیأت نمایندگان اتاق گیلان به مناسبت درگذشت والده جناب آقای مهران فکری دسترسی به مطالعات و گزارش‌های مرکز پژوهش اتاق گیلان در سامانه بانک اطلاعات پژوهشی اتاق ایران برگزاری جلسه بررسی وضعیت واردات غلات و صادرات آرد در گیلان؛ تأکید بر هم‌افزایی بخش دولتی و خصوصی صد و دومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان برگزار شد سلسله دیدار نمایندگان مجلس با رئیس اتاق بازرگانی گیلان بازدید استاندار گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از واحدهای تولیدی شهرك صنعتی منطقه آزادانزلی تحرک در اتاق بازرگانی امید جدیدی را در بخش خصوصی ایجاد کرد دستگاه قضایی گیلان یکی از پشتوانه‌های بزرگ امنیت سرمایه‌گذاری و حمایت از بخش خصوصی است دیدار صمیمانه نماینده رشت با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ افق‌های نو برای توسعه تجارت و اقتصاد استان پیام تبریک رئیس اتاق بازرگانی گیلان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن پیام تبریک و فراخوان سامان نظری معافی، رئیس اتاق بازرگانی گیلان: از پیروزی مقتدرانه تا آغاز دوران سازندگی ملی
1404 چهارشنبه 12 شهریور

اتاق گیلان

اقتصادی

دیدار تاکایوکی سوزوکی، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن در ایران با نایب رئیس و مشاور اقتصادی اتاق گیلان

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان، جلسه آقای تاکایوکی سوزوکی، نماینده جترو (سازمان تجارت خارجی ژاپن) در ایران و هادی تیزهوش تابان، نایب رئیس و نیک‌سیرت مشاور اقتصادی اتاق گیلان در محل اتاق تشکیل گردید. تیزهوش تابان در این جلسه به معرفی کارخانه‌های تولیدی گیلان در زمینه آهن و فولاد، صنایع سلولزی و چوب، لوازم خانگی، صنایع شیمیایی، سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی، شیلات و آبزیان و ... پرداخت و گفت: معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات ویژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندرانزلی برای توسعه کسب و کار و تجارت نیز از دیگر مسائل مهم استان می‌باشد. نایب رئیس اتاق بازرگانی گیلان اضافه کرد، به‌منظور توسعه خطوط کشتیرانی، حمل و نقل دریایی و نیز توسعه ترانزیت دریامحور فرصت‌های بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه وجود دارد.
سپس، آقای تاکایوکی سوزوکی به معرفی سازمان خود پرداخت و تصریح کرد: جترو یا سازمان تجارت خارجی ژاپن، سازمان غیرانتفاعی است که توسط دولت ژاپن برای گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری میان ژاپن و سایر کشورها تأسیس شده است و تمرکز اصلی جترو بر گسترش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ژاپن و کمک به شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپنی برای به حداکثر رساندن توان صادرات جهانی آن‌ها می‌باشد.
همچنین، یادآور شد درحال حاضر، جترو 76 دفتر در 55 کشور دارد. ایشان یکی از اهداف سفر خود را به روزرسانی اطلاعات در زمینه ظرفیت‌های اقتصادی و ترانزیتی استان گیلان و انتقال آن به فعالان اقتصادی ژاپن عنوان نمود و اظهار داشت که مسلما پس از برداشته‌شدن تحریم‌ها، شرکت‌های ژاپنی با علاقه به بازار ایران و خصوصا استان گیلان ورود خواهند کرد. سوزوکی به علاقه تجار ژاپنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی به ویژه در زمینه آهن و فولاد، شیلات، غلات، مواد غذایی و استفاده از مسیرهای تزانزیتی ایران اشاره داشت ‌و عنوان نمود. در پایان وی ابراز امیدواری کرد که شرکت‌های ژاپنی و گیلانی و فعالان اقتصادی دو منطقه بتوانند همکاری‌های مستمر و اثربخشی با یکدیگر برقرار نمایند.

اشتراک گذاری: