اتاق گیلان
دیدار صمیمانه نماینده رشت با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ افق‌های نو برای توسعه تجارت و اقتصاد استان پیام تبریک رئیس اتاق بازرگانی گیلان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن پیام تبریک و فراخوان سامان نظری معافی، رئیس اتاق بازرگانی گیلان: از پیروزی مقتدرانه تا آغاز دوران سازندگی ملی با حضور استاندار و سفیر جدید ایران در باکو، کلنگ احداث توسعه ساختمان جدید اتاق بازرگانی گیلان به زمین زده شد تخصیص جایگاه‌های ویژه سوخت برای ناوگان پخش مواد غذایی و دارویی در گیلان پیام سرکار خانم خوش‌مو رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی صنایع‌دستی برگزاری نخستین جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی گیلان: هم‌اندیشی برای رفع چالش‌های تولیدکنندگان دیدار نماینده مردم آستارا با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ بررسی مشکلات فعالان اقتصادی در پایانه مرزی آستارا دیدار صمیمانه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با فرماندهی انتظامی استان در راستای تقویت همکاری‌ها افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه‌گذارى براى تولید در اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی مطرح شد: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی گیلان آغاز به کار کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی گیلان به ریاست خانم مارینا خوش‌مو کمیسیون بازار پول، سرمایه و تأمین مالی اتاق بازرگانی گیلان تشکیل شد برگزاری نشست کمیته پایش کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی گیلان تاکید رئیس اتاق گیلان بر همکاری قوا با بخش خصوصی و رفع مشکلات اقتصادی در نشست صمیمی با دکتر مهدی فلاح نماینده رشت دومین جلسه کمیسیون نوآوری، دانش‌بنیان و هوشمندسازی اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق بازرگانی گیلان با رئیس خانه صنعت مطرح شد؛ تلاش برای جستجوی راهکارهای مشترک حمایتی از واحدهای تولیدی و صنعتی دیدار انجمن زیتون استان گیلان با رئیس اتاق بازرگانی گیلان: بررسی راهکارهای توسعه و حمایت از تولید زیتون
1404 شنبه 14 تیر

اتاق گیلان

اقتصادی

دیدار تاکایوکی سوزوکی، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن در ایران با نایب رئیس و مشاور اقتصادی اتاق گیلان

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان، جلسه آقای تاکایوکی سوزوکی، نماینده جترو (سازمان تجارت خارجی ژاپن) در ایران و هادی تیزهوش تابان، نایب رئیس و نیک‌سیرت مشاور اقتصادی اتاق گیلان در محل اتاق تشکیل گردید. تیزهوش تابان در این جلسه به معرفی کارخانه‌های تولیدی گیلان در زمینه آهن و فولاد، صنایع سلولزی و چوب، لوازم خانگی، صنایع شیمیایی، سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی، شیلات و آبزیان و ... پرداخت و گفت: معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات ویژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندرانزلی برای توسعه کسب و کار و تجارت نیز از دیگر مسائل مهم استان می‌باشد. نایب رئیس اتاق بازرگانی گیلان اضافه کرد، به‌منظور توسعه خطوط کشتیرانی، حمل و نقل دریایی و نیز توسعه ترانزیت دریامحور فرصت‌های بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه وجود دارد.
سپس، آقای تاکایوکی سوزوکی به معرفی سازمان خود پرداخت و تصریح کرد: جترو یا سازمان تجارت خارجی ژاپن، سازمان غیرانتفاعی است که توسط دولت ژاپن برای گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری میان ژاپن و سایر کشورها تأسیس شده است و تمرکز اصلی جترو بر گسترش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ژاپن و کمک به شرکت‌های کوچک و متوسط ژاپنی برای به حداکثر رساندن توان صادرات جهانی آن‌ها می‌باشد.
همچنین، یادآور شد درحال حاضر، جترو 76 دفتر در 55 کشور دارد. ایشان یکی از اهداف سفر خود را به روزرسانی اطلاعات در زمینه ظرفیت‌های اقتصادی و ترانزیتی استان گیلان و انتقال آن به فعالان اقتصادی ژاپن عنوان نمود و اظهار داشت که مسلما پس از برداشته‌شدن تحریم‌ها، شرکت‌های ژاپنی با علاقه به بازار ایران و خصوصا استان گیلان ورود خواهند کرد. سوزوکی به علاقه تجار ژاپنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی به ویژه در زمینه آهن و فولاد، شیلات، غلات، مواد غذایی و استفاده از مسیرهای تزانزیتی ایران اشاره داشت ‌و عنوان نمود. در پایان وی ابراز امیدواری کرد که شرکت‌های ژاپنی و گیلانی و فعالان اقتصادی دو منطقه بتوانند همکاری‌های مستمر و اثربخشی با یکدیگر برقرار نمایند.

اشتراک گذاری: