اتاق گیلان
تفاهم‌نامه همكاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزنس بانك روسیه خواسته اعضای اتاق گیلان برای حمایت از خط پروازی نوپای رشت - آستاراخان پیش‌بینی افزایش مهاجرت از مرکز به شمال ایران بخاطر دو بحران آب و آلودگی هوا اجلاس خزر به توسعه تجارت و جذب سرمایه‌گذاری منطقه کمک می‌کند حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران در اجلاس استانداران حاشیه دریای خزر و نمایشگاه بین‌المللی Caspian Expo 2025 صمد حسن‌زاده برای شرکت در اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حوزه دریای خزر، وارد رشت شد ‌کاسپین اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی برای نمایش توان صادراتی ایران در بازار خزر ‌ حرکت تازه کمیسیون کارآفرینی و استارتاپ اتاق بازرگانی گیلان در توسعه آموزش، کارآفرینی و ترویج فرهنگ تولید سبز حضور ۲۵ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه تجارت با کشورهای حاشیه کاسپین ۲۰۲۵ گیلان کمیسیون صنعت گیلان خواستار اقدام فوری شد: جبران خسارت ۳۲۰ هزار میلیارد تومانی صنعت کشور نیازمند مداخله ملی است مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صمت: ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به صنایع گیلان اختصاص می‌یابد مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی: ایرنا و تحول؛ پیوندی برای شنیده شدن صدای اقتصاد معاون قضایی رییس کل دادگستری گیلان: با اجرای قانون مصالح عمومی و منافع مردم را باید در نظر گرفت چهارمین جلسه کمیسیون مالیات و بانک اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد حضور فرنگیز رحمانی در همایش بین‌المللی بانوان پیشرو امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حاشیه همایش ملی «نقش جهان، نقش زنان» با محوریت نقش‌آفرینی بانوان در تاب‌آوری و سازندگی اقتصادی جزییات برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تجارت کاسپین در منطقه آزاد انزلی تأکید رئیس کمیسیون کشاورزی بر تحول ساختاری؛ کارگروه‌ها موظف به شناسایی فوری موانع تولید شدند پیام تسلیت به جناب آقای مهندس یوسف یحیایی عضو محترم هیأت نمایندگان اتاق گیلان
1404 چهارشنبه 5 آذر

اتاق گیلان

اقتصادی

رضائیان در نشست میز تجاری گیلان و روسیه: اگر در اتاق بازرگانی بتوانیم ارتباط را به‌درستی مدیریت کنیم مطمئنا به نفع هر دو کشور خواهد شد

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان، قاسم رضائیان که همراه هیأت اقتصادی و سیاسی در روسیه به سر می‌برد در نشست میز تجاری گیلان و روسیه گفت: اتاق بازرگانی گیلان در ارتباط با همه حوزه‌ها جهت تسهیل ارتباط بین تولیدکنندگان، صادرکنندگان و تجار ایرانی و تجار روسی با تمام مدیران دولتی ارتباط بسیار خوبی دارد. وی بیان کرد: تنوع آب و هوایی بسیار خوبی داریم و تنوع تولیدات نیز در همه محصولات در کشور ایران وجود دارد. رضائیان گفت: اگر در اتاق بازرگانی بتوانیم ارتباط را به درستی مدیریت کنیم مطمئنا به نفع هر دو کشور خواهد شد. اتاق بازرگانی گیلان در ارتباط با همه حوزه‌ها جهت تسهیل ارتباط بین تولیدکنندگان، صادرکنندگان و تجار ایرانی و تجار روسی با تمام مدیران دولتی ارتباط بسیار خوبی دارد. وی در ادامه اظهار کرد: سعی کردیم تمامی عوارض و مشکلاتی که ممکن است برای تولیدکننده و تجار ایجاد کنند را برطرف کنیم.
رضائیان با اشاره به هماهنگی اتاق بازرگانی گیلان با مدیریت صنعت استان گیلان یادآور شد: امروزه صنعت ماشین‌سازی در استان گیلان جزء برترین‌ها و بین‌المللی است و به اروپا صادرات ماشین‌آلات داریم.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان بیان کرد: در حوزه کشاورزی ۹۰درصد چای ایران در گیلان تولید می‌شود. وی خاطرنشان کرد: ضمن اینکه برنج و انواع دمنوش و بهترین تولید زیتون را در گیلان داریم، چند سال اخیر نیز در بخش تولید کیوی کشاورزان بسیار قدرتمند عمل کردند و ۶۰درصد کیوی ایران در گیلان تولید می‌شود و ما بیشترین صادرات کیوی را به کشور روسیه داریم. وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه گمرک، از ناظر گمرکات تا مدیران گمرک و بنادر کشتیرانی همه هماهنگ هستند تا بتوانیم کمک کنیم تا هیچ مشکلی برای تجار صادرکننده ما وجود نداشته باشد. رضائیان گفت: با توجه به شرایطی که استکبار تلاش کرده تا برای ما ایجاد مشکل کند، انتظار ما این است که مسئولین دو کشور بتوانند این عوارض را بردارند تا تجار ما معضل و مشکلی نداشته باشند. مخصوصا از اتاق بازرگانی روسیه انتظار بیشتری داریم تا ارتباط بیشتری با اتاق بازرگانی گیلان داشته باشد. رضائیان در انتها بیان کرد: انتظار دارم در این دو روزی که در استان شما حضور داریم حالا که همه مسئولین و تجار ما در همه حوزه‌ها حضور دارند، شما هم سعی کنید کمک کنید تا این ارتباط بین تجار و بازرگانان ما با تجار و بازرگانان شما برقرار بشود و به‌نظرم زمان تشریفات به پایان رسیده و باید عملیاتی با یکدیگر برخورد کنیم.

اشتراک گذاری: