نشست مشترک استاندار گیلان و سفیر ایران در ژاپن با حضور رضائیان رئیس اتاق بازرگانی گیلان و شرکت های فعال صنعت چای در ژاپن به منظور گسترش فضای توسعه همکاریهای دو جانبه و تبادل دانش و تجارب در شکوفایی محصول راهبردی چای برگزار شد.
عباسی استاندار گیلان در این نشست که به صورت ارتباط تصویری برقرار شد، با بیان اینکه سابقه چای در استان به ۱۱۰ سال قبل بر میگردد، گفت: چای گیلان کاملا سالم و ارگانیک است و به تحقیق آفتی در این محصول نداریم.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان هم در حاشیه این نشست گفت: چای ما جزو سالمترین چایهای دنیاست. با توجه به سوزش سرمای زمستان و سوزش گرمای تابستان در استان گیلان، ما، هیچ سمی در باغات خود استفاده نمیکنیم؛ این ها شرایطی هستند که چای را طبیعی میکنند و دنیا این را میپذیرد. علاوه بر چای سیاه، چای اولانگ، چای سفید و چای سبز نیز عرضه میکنیم.
همچنین در این نشست، مدیرعامل یکی از شرکت های بزرگ و باسابقه کشور ژاپن در صنعت چای با تشریح فعالیتهای این شرکت خواستار بازدید میدانی روند تولید محصول چای در استان گیلان شد که مورد استقبال استاندار گیلان برای توسعه روابط قرار گرفت.