اتاق گیلان
یادداشت رئیس اتاق بازرگانی گیلان برای رئیس‌جمهور منتخب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: صادرکنندگان فرش مشوقی ندارند دعوت ریاست اتاق بازرگانی گیلان از آحاد مردم بویژه فعالان اقتصادی جهت حضور پرشور در انتخابات پیش رو پیام تسلیت رئیس اتاق بازرگانی گیلان در پی درگذشت تعدادی از هم استانی‌های گیلانی در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت مراسم تجلیل از پیشکسوتان، هنرمندان و کارآفرینان برتر و فعالان صنایع‌دستی گیلان با مشارکت کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی و اداره کل میراث فرهنگی استان پیام تبریک رئیس کمیسیون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع‌دستی پیام تبریک رئیس کانون زنان بازرگان اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع‌دستی حضور ریاست اتاق بازرگانی گیلان در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره خادم الرضا (ع)، رئیس جمهور، شهید آیت‌الله رئیسی (ره) و همراهان شهید ایشان کمک‌های انسان‌دوستانه انجمن صنعت پخش گیلان به آسیب‌دیدگان روستای امام‌زاده ابراهیم شفت پیام تسلیت اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی گیلان در پی شهادت رئیس جمهور و هیأت همراه در سانحه هوایی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی: اقتدار غذایی برای کشور مهم است رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی: پویایی صنعت، مستلزم ارتباط با دانشگاه است برگزاری دوره بازآموزی و استانداردسازی تولید و صادرات کیوی در سالن اجتماعات اتاق گیلان سفیر سنگال در ایران: مناسبات سنگال و گیلان در حوزه کشاورزی افزایش می‌یابد جلسه کارشناسی کمیسیون کشاورزی با حضور مدیرکل جهاد کشاورزی گیلان با موضوع دریافت کیوآر کد قاسم رضائیان در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین: مشارکت در نمایشگاه‌ها در مسیر تقویت مناسبات تجاری لازم است رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گیلان: گواهی مبداء برای صدور محصولات کشاورزی در گیلان الزامی است اولین جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی گیلان در سال جدید برگزار گردید
1403 شنبه 6 مرداد

اتاق گیلان

اقتصادی

نظری عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی گیلان: بزرگترین مشکل تولیدکنندگان، سرمایه در گردش است

سامان نظری عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان در در نطق پیش از دستور شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استانداری گیلان اظهار کرد: تولیدکنندگان بدون سرمایه در گردش نمی‌توانند حیات تولیدی خود را استمرار بخشند و بازار به رکود می‌افتد. دولت وظیفه اجابت درخواست‌های بنگاه‌های اقتصادی را به شبکه بانکی سپرده است اما بانک‌ها به دلایل مختلف از جمله تأمین تسهیلات اجباری و سرکوب نرخ بهره قادر به رفع تشنگی واحدهای تولیدی نیستند.
سامان نظری معافی ادامه داد: اثر مستقیم نبود سرمایه در گردش دوباره به تولید باز می‌گردد و تورم تولیدکننده را افزایش می‌دهد و واحدهای تولیدی زیان ده می‌شوند که در این صورت تولید دچار رکود می گردد.
وی تصریح کرد: بزرگترین مشکل تولیدکنندگان، سرمایه در گردش است. بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی دست به سیاست‌های انقباضی زده است. این سیاست‌ها لطمه سنگینی به ورود جریان نقدینگی در بخش صنعت و تجارت وارد کرده و آن‌ها را دچار آسیب نموده است. وی گفت: دولت و بانک‌ها علاقمندند سرمایه خود را در اختیار شرکت‌های نیمه دولتی و دولتی بگذارند. اینکه شرکت‌های دولتی چنین تسهیلاتی دریافت کرده‌اند به آن معنا نیست که شرکت‌های خصوصی نیز تسهیلات بانکی موردنیاز خود را دریافت کرده‌اند.
وی با اشاره به نحوه تخصیص تسهیلات به واحدها نیز گفت: مبلغی که به عنوان تسهیلات به یک واحد داده شود به صورت یکجا پرداخت نمی‌شود، این امر هم قدرت برنامه‌ریزی را از تولیدکننده سلب می‌کند ضمن آنکه با در نظر گرفتن تورم از ارزش آن کاسته می‌شود.

اشتراک گذاری: