اتاق گیلان
دیدار دکتر معصومی با رئیس و نایب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: تأکید بر توسعه همکاری‌ها پایانه صادراتی یک ضرورت برای تکمیل زیرساخت‌های تجارت در گیلان است مشارکت مردمی، کلید اصلی تحقق جهش سرمایه‌گذاری برای تولید است تیزهوش تابان در یکصدمین جلسه شورای گفتگو تاکید کرد: رفع ابهام مالیات بر ارزش افزوده کالاهای تولید شده در مناطق آزاد تجاری رئیس اتاق بازرگانی گیلان در یکصدمین جلسه شورای گفتگو مطرح کرد: درخواست تفویض اختیارات کامل به استان‌ها برای رونق اقتصادی گیلان استاندار گیلان در صدمین جلسه شورای گفتگو: عملکرد بانک‌های خصوصی در سه سال اخیر بررسی شود صدمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان برگزار شد همایش تجلیل از واحدهای صنعتی، معدنی و صادرکنندگان نمونه در گیلان برگزار شد جلسه کارشناسی شورای گفتگو با محوریت بررسی موانع و چالش‌های صدور پروانه مرغداری و حذف مناطق پرخطر سه‌گانه استان دیدار مدیرعامل و معاونان کشتیرانی خزر با رئیس اتاق بازرگانی گیلان و تأکید بر توسعه تعاملات تجاری دریایی بررسی مشکلات مرزی آستارا و چالش‌های منطقه ویژه اقتصادی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان صنایع دستی گیلان در مقایسه با سایر کشورها، با قیمت‌های مناسبی در بازارهای جهانی قابل عرضه هستند برگزاری هفتمین کارگروه پایش کارت بازرگانی و تعهدات ارزی در اتاق بازرگانی گیلان هادی تیزهوش تابان: حجم صادرات کالاهای ایرانی به روسیه نیازمند افزایش است فرهاد شفقتی نایب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: رفع موانع دیپلماتیک، کلید توسعه روابط تجاری ایران با اوراسیا است رئیس اتاق بازرگانی گیلان: گیلان پتانسیل بالایی برای توسعه صادرات غیرنفتی به اوراسیا دارد حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد در پاویون اتاق بازرگانی گیلان در نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا تبادل فرصت‌ها و چالش‌های تجاری ایران و روسیه در اوراسیا اکسپو ۲۰۲۵
1404 پنج شنبه 14 فروردین

اتاق گیلان

اقتصادی

نظری عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی گیلان: بزرگترین مشکل تولیدکنندگان، سرمایه در گردش است

سامان نظری عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان در در نطق پیش از دستور شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استانداری گیلان اظهار کرد: تولیدکنندگان بدون سرمایه در گردش نمی‌توانند حیات تولیدی خود را استمرار بخشند و بازار به رکود می‌افتد. دولت وظیفه اجابت درخواست‌های بنگاه‌های اقتصادی را به شبکه بانکی سپرده است اما بانک‌ها به دلایل مختلف از جمله تأمین تسهیلات اجباری و سرکوب نرخ بهره قادر به رفع تشنگی واحدهای تولیدی نیستند.
سامان نظری معافی ادامه داد: اثر مستقیم نبود سرمایه در گردش دوباره به تولید باز می‌گردد و تورم تولیدکننده را افزایش می‌دهد و واحدهای تولیدی زیان ده می‌شوند که در این صورت تولید دچار رکود می گردد.
وی تصریح کرد: بزرگترین مشکل تولیدکنندگان، سرمایه در گردش است. بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی دست به سیاست‌های انقباضی زده است. این سیاست‌ها لطمه سنگینی به ورود جریان نقدینگی در بخش صنعت و تجارت وارد کرده و آن‌ها را دچار آسیب نموده است. وی گفت: دولت و بانک‌ها علاقمندند سرمایه خود را در اختیار شرکت‌های نیمه دولتی و دولتی بگذارند. اینکه شرکت‌های دولتی چنین تسهیلاتی دریافت کرده‌اند به آن معنا نیست که شرکت‌های خصوصی نیز تسهیلات بانکی موردنیاز خود را دریافت کرده‌اند.
وی با اشاره به نحوه تخصیص تسهیلات به واحدها نیز گفت: مبلغی که به عنوان تسهیلات به یک واحد داده شود به صورت یکجا پرداخت نمی‌شود، این امر هم قدرت برنامه‌ریزی را از تولیدکننده سلب می‌کند ضمن آنکه با در نظر گرفتن تورم از ارزش آن کاسته می‌شود.

اشتراک گذاری: