اتاق گیلان
جلسه کارشناسی سندیکای چای با حضور جهانساز رئیس سازمان چای کشور در محل اتاق بازرگانی گیلان میزبانی اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از هیأت تجاری استان ساراتوف روسیه نشست هیأت اقتصادی استان ساراتوف روسیه با فعالان اقتصادی اتاق گیلان ظرفیت و پتانسیل خوبی برای تجارت مستقیم بین گیلان و هند وجود دارد فعالان اقتصادی در نشست با مجمع نمایندگان گیلان خواستار همراهی همه‌جانبه آنان در رفع مشکلات زیرساخت‌های تجاری و حمایت از واحدهای تولیدی شدند در جلسه مشترک مدیرکل ثبت شرکت‌های کشور با اتاق بازرگانی گیلان مطرح شد: حل مشکلات فعالان اقتصادی در دستورکار واردات چوب ایمن‌ترین راه برای حفظ جنگل‌های هیرکانی است رئیس اتاق بازرگانی، وضعیت صادرات گیلان در سه ماهه نخست سال را تشریح کرد رئیس اتاق بازرگانی در دیدار با خبرنگاران: سیاست ارزی غلط بزرگ‌ترین مشکل صادرکنندگان است در جلسه کمیسیون کشاورزی مطرح شد: تعرفه پایین نگهداری محصول کیوی در سردخانه‌ها چالش اصلی سرمایه‌گذاران این حوزه یادداشت : لزوم بازنگری محیط کسب و کار و عوامل اثرگذار بر آن بازدید مهندس کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از ساختمان در حال احداث اتاق گیلان هدف‌گذاری برای تدوین بسته پیشنهادی اولویت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت یادداشت رئیس اتاق بازرگانی گیلان برای رئیس‌جمهور منتخب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: صادرکنندگان فرش مشوقی ندارند دعوت ریاست اتاق بازرگانی گیلان از آحاد مردم بویژه فعالان اقتصادی جهت حضور پرشور در انتخابات پیش رو پیام تسلیت رئیس اتاق بازرگانی گیلان در پی درگذشت تعدادی از هم استانی‌های گیلانی در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت مراسم تجلیل از پیشکسوتان، هنرمندان و کارآفرینان برتر و فعالان صنایع‌دستی گیلان با مشارکت کمیسیون صنایع دستی اتاق بازرگانی و اداره کل میراث فرهنگی استان
1403 جمعه 20 مهر

اتاق گیلان

اقتصادی

دیدار رونی پراستیو یولیانتورو، سفیر جمهوری اندونزی در ایران با نایب رئیس و مشاور اقتصادی اتاق گیلان

در دیدار آقای رونی پراستیو یولیانتورو، سفیر جمهوری اندونزی در ایران با هادی تیزهوش تابان، نایب رئیس و نیک‌سیرت مشاور اقتصادی اتاق گیلان، صبح روز دوشنبه 4 دی ماه در محل اتاق تشکیل گردید. در این جلسه تیزهوش تابان، ضمن عرض خوشامدگویی به اعضای هیأت، به معرفی ظرفیت‌های استان گیلان در زمینه‌های کشاورزی، شیلات، مواد غذایی، صنعتی، و حمل و نقل و معرفی کارخانه‌های تولیدی استان گیلان در زمینه آهن و فولاد، صنایع سلولزی و چوب، لوازم خانگی، صنایع شیمیایی، سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی، شیلات و آبزیان و پرداختند. وی همچنین به کوریدور ریلی شمال – جنوب (نوستراک) اشاره و اظهار داشت که در صورت تکمیل مسیر، زمان و هزینه‌های ترانزیتی حدود یک سوم کاهش خواهند یافت. معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تسهیلات ویژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندرانزلی برای توسعه کسب و کار و تجارت نیز از دیگر مسائل مورد بحث در نشست مذکور بود. درحال حاضر، به‌منظور توسعه خطوط کشتیرانی و حمل و نقل دریایی فرصت‌های بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه وجود دارد و توسعه حمل و نقل دریامحور و گسترش خطوط کشتیرانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
سپس، آقای رونی پراستیو یولیانتورو ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان، گیلان را دارای ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری فی ما بین دانستند. ایشان ادامه دادند که اندونزی در حال تغییر پایتخت خود از جاکارتا به نوسانتارا بوده، بنابراین نیازمندی‌های بسیاری در زمینه آهن و فولاد، مصالح ساختمانی همچون سیمان و سایر صنایع مرتبط با شهرسازی، فناوری اطلاعات، بهداشت، آموزش و ... احساس می‌کند و این فرصت بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در آن منطقه فراهم کرده است. همچنین، وی یکی از اهداف سفر خود را از بازدید شهر رشت توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور اندونزی و ایران عنوان کردند و پیشنهاد دادند دو شهر «بوگور» و «رشت» خواهرخوانده تلقی شوند. یولیانتورو معتقد است که تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی تنها منجر به توسعه روابط فرهنگی نخواهد شد؛ بلکه زمینه‌های بسیار خوبی را برای بهره‌مندی ساکنین دو منطقه از فرصت‌های اقتصادی موجود فراهم خواهد آورد. وی از اندونزی به عنوان بزرگترین تولیدکننده روغن پالم جهان یاد کردند و اظهار داشتند زمینه‌های بسیار مناسبی برای واردات این محصول به ایران و یا صادرات مجدد آن به سایر کشورهای شمالی وجود دارد.
در پایان تیزهوش تابان به اهمیت اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری و اقتصادی پرداختند؛ چرا که مطالعه میدانی و بازدید از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود می‌تواند باعث اعتمادسازی و علاقمندی به توسعه همکاری آتی گردد. همچنین، لازم است که اولویت‌های صادراتی و وارداتی دو کشور مشخص شوند.
در این سفر آقایان دیماس پراستیو ویبووو، رئیس بخش اقتصادی سفارت و دبیر سوم، و نیکمتور رحمان، دبیر سوم، آقای یولیانتورو را همراهی نمودند.
در پایان، طرفین ابراز امیدواری کردند که دو منطقه بتوانند همکاری‌های اثربخشی با یکدیگر برقرار نمایند.

اشتراک گذاری: