اتاق گیلان
پیام تبریک و فراخوان سامان نظری معافی، رئیس اتاق بازرگانی گیلان: از پیروزی مقتدرانه تا آغاز دوران سازندگی ملی با حضور استاندار و سفیر جدید ایران در باکو، کلنگ احداث توسعه ساختمان جدید اتاق بازرگانی گیلان به زمین زده شد تخصیص جایگاه‌های ویژه سوخت برای ناوگان پخش مواد غذایی و دارویی در گیلان پیام سرکار خانم خوش‌مو رئیس کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق گیلان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی صنایع‌دستی برگزاری نخستین جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی گیلان: هم‌اندیشی برای رفع چالش‌های تولیدکنندگان دیدار نماینده مردم آستارا با رئیس اتاق بازرگانی گیلان؛ بررسی مشکلات فعالان اقتصادی در پایانه مرزی آستارا دیدار صمیمانه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با فرماندهی انتظامی استان در راستای تقویت همکاری‌ها افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه‌گذارى براى تولید در اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی مطرح شد: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی گیلان آغاز به کار کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی گیلان به ریاست خانم مارینا خوش‌مو کمیسیون بازار پول، سرمایه و تأمین مالی اتاق بازرگانی گیلان تشکیل شد برگزاری نشست کمیته پایش کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی گیلان تاکید رئیس اتاق گیلان بر همکاری قوا با بخش خصوصی و رفع مشکلات اقتصادی در نشست صمیمی با دکتر مهدی فلاح نماینده رشت دومین جلسه کمیسیون نوآوری، دانش‌بنیان و هوشمندسازی اتاق بازرگانی گیلان در دیدار رئیس اتاق بازرگانی گیلان با رئیس خانه صنعت مطرح شد؛ تلاش برای جستجوی راهکارهای مشترک حمایتی از واحدهای تولیدی و صنعتی دیدار انجمن زیتون استان گیلان با رئیس اتاق بازرگانی گیلان: بررسی راهکارهای توسعه و حمایت از تولید زیتون یادداشت: الزامات توسعه تجارت جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش راهبردی استان گیلان در نشست مشترک هیأت تجاری فدراسیون روسیه و فعالان اقتصادی استان گیلان مطرح شد: تأکید بر توسعه همکاری‌های لجستیکی و نقش کلیدی بندر انزلی
1404 سه شنبه 10 تیر

اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌ها

گزارش‌ها

مرکز پژوهش‌های اتاق گیلان منتشر کرد: تحلیل هوش مصنوعی مولد و تجارت بین‌الملل

در گزارش جدید مجمع جهانی اقتصاد که مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق گیلان آن را ترجمه کرده، به چالش‌های هوش مصنوعی مولد در تجارت بین‌الملل پرداخته شده است. در این گزارش آمده است: هوش مصنوعی مولد با پتانسیل عظیم خود، نیازمند تنظیم مقرراتی در زمینه ایمنی، حکمرانی و تجاری‌سازی است. اما صرف وضع قوانین کافی نیست؛ هماهنگی میان این مقررات در سطح جهانی، امری حیاتی است. عدم هماهنگی می‌تواند منجر به ناکارآمدی، خلأهای قانونی و یا محدودیت‌های تجاری شود که توسعه و به‌کارگیری اثربخش و ایمن هوش مصنوعی مولد را با چالش مواجه می‌سازد. در این راستا، تلاش‌های بین‌المللی در سازمان‌های مختلف از جمله سازمان ملل متحد، سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی و گروه هفت در جریان است. سازمان تجارت جهانی نیز باید به شناسایی و رفع تداخل قوانین تجاری بپردازد، زیرا ماهیت فرامرزی هوش مصنوعی مولد، آن را مشمول مقررات تجارت بین‌الملل می‌سازد.
سازمان تجارت جهانی با استفاده از ابزارهای موجود، باید بستری برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مرتبط با هوش مصنوعی مولد در تجارت بین‌الملل فراهم آورد. ایجاد قوانین مشترک در این سازمان، تضمین‌کننده توسعه‌ای عادلانه، ایمن و سودمند برای همه جوامع خواهد بود. نقش تسهیل‌گرانه سازمان تجارت جهانی در ارتقای همکاری و گفت‌وگوی تجاری میان کشورها، به ویژه در مواجهه با چالش‌های ناشی از تحولات سریع هوش مصنوعی مولد، از اهمیت بسزایی برخوردار است. این سازمان با فراهم‌کردن بستری برای شفافیت در ابتکارات ملی، جستجوی کمک فنی و مذاکره، می‌تواند نقش کلیدی در شکل‌دهی به آینده‌ای مثبت برای هوش مصنوعی مولد در سطح جهانی ایفا کند.
متن کامل گزارش تحلیل هوش مصنوعی مولد و تجارت بین‌الملل که برای مراکز پژوهشی اتاق‌های سراسر کشور نیز ارسال گردیده را از این بخش مطالعه نمایید:
 
 

 

اشتراک گذاری: