اتاق گیلان
همایش تجلیل از واحدهای صنعتی، معدنی و صادرکنندگان نمونه در گیلان برگزار شد جلسه کارشناسی شورای گفتگو با محوریت بررسی موانع و چالش‌های صدور پروانه مرغداری و حذف مناطق پرخطر سه‌گانه استان دیدار مدیرعامل و معاونان کشتیرانی خزر با رئیس اتاق بازرگانی گیلان و تأکید بر توسعه تعاملات تجاری دریایی بررسی مشکلات مرزی آستارا و چالش‌های منطقه ویژه اقتصادی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گیلان صنایع دستی گیلان در مقایسه با سایر کشورها، با قیمت‌های مناسبی در بازارهای جهانی قابل عرضه هستند برگزاری هفتمین کارگروه پایش کارت بازرگانی و تعهدات ارزی در اتاق بازرگانی گیلان هادی تیزهوش تابان: حجم صادرات کالاهای ایرانی به روسیه نیازمند افزایش است فرهاد شفقتی نایب رئیس اتاق بازرگانی گیلان: رفع موانع دیپلماتیک، کلید توسعه روابط تجاری ایران با اوراسیا است رئیس اتاق بازرگانی گیلان: گیلان پتانسیل بالایی برای توسعه صادرات غیرنفتی به اوراسیا دارد حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد در پاویون اتاق بازرگانی گیلان در نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا تبادل فرصت‌ها و چالش‌های تجاری ایران و روسیه در اوراسیا اکسپو ۲۰۲۵ رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: مسیر دریایی از گیلان هزینه حمل و ترانزیت کالای تجار و بازرگانان را ۳۰ درصد کاهش می‌دهد حضور پررنگ اتاق بازرگانی گیلان در سومین نمایشگاه اوراسیا سخنرانی سامان نظری و هادی تیزهوش تابان در پنل فرصت‌ها و محدودیت‌های توسعه تجارت ایران و فدراسیون روسیه رئیس اتاق بازرگانی گیلان مطرح کرد: پیشنهاد راه‌اندازی شعبه میربیزنس بانک روسیه در منطقه آزاد انزلی رئیس اتاق بازرگانی گیلان در حاشیه سومین نمایشگاه اوراسیا از معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان خبر داد حضور مدیرعامل میربیزنس بانک روسیه و مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره منطقه آزاد انزلی در پاویون اتاق بازرگانی گیلان حضور سامان نظری رئیس و مهران فکری عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی گیلان از پاویون این اتاق در سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا
1403 شنبه 25 اسفند

اتاق گیلان

اقتصادی

رئیس اتاق گیلان در نشست اقتصاد دریامحور در دریای خزر: امیدواری صادرکنندگان با توسعه فعالیت‌های کشتیرانی دریای خزر

رئیس اتاق بازرگانی گیلان در نشست «اقتصاد دریامحور در دریای خزر» گفت: با ورود گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت کشتیرانی خزر به حوزه توسعه صادرات امید خوبی در دل بازرگانان و صادرکنندگان منطقه دریای خزر ایجاد شده است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان؛ قاسم رضائیان در نشست «اقتصاد دریامحور در دریای خزر» که با میزبانی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و در محل این شرکت برگزار شد با بیان اینکه صادرات یکی از عوامل تضمین تولید و عبور از تحریم‌ها است، تصریح کرد: با ورود گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت کشتیرانی خزر به حوزه توسعه صادرات امید خوبی در دل بازرگانان و صادرکنندگان منطقه دریای خزر ایجاد شده است.
وی با اشاره به ابلاغیه توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری، گفت: در استان گیلان از تمام ظرفیت‌های دریایی برای تحقق این ابلاغیه باید استفاده کنیم.
رضاییان ادامه داد: حمل‌و‌نقل دریایی با توجه به ارزان بودن مزیت‌های بسیار بالایی دارد که امیدواریم در راستای ابلاغیه رهبری نسبت به توسعه آن موفق شویم تا شاهد توسعه صادرات و بهبود وضعیت اقتصاد کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه تا ۹۰ درصد از صادرات استان گیلان از طریق مرز زمینی آستارا انجام می‌شود، گفت: متأسفانه برخی مشکلات سیاسی و شیطنت‌های ناشی از آن سبب می‌شود برخی کشور‌های همسایه در روند این صادرات اختلال ایجاد کنند که می‌طلبد با استفاده از حمل‌و‌نقل دریایی این مشکل را مرتفع سازیم.
رئیس اتاق بازرگانی استان گیلان یکی از علل کم بودن استقبال صاحبان کالا از حمل‌و‌نقل دریایی در دریای خزر را عدم شناخت کافی آنان از مزایای این نوع حمل دانست و ادامه داد: در بازدیدی که از بندر انزلی و امکانات کشتیرانی دریای خزر در این بندر به همراه مدیران ارشد این شرکت داشتم نسبت به توانمندی‌های ارزنده این شرکت شناخت بهتری پیدا کردم و آرامش بیشتری نسبت به امکان عبور از موانع صادرات با استفاده از این امکانات یافتم.
وی برخی کمبود‌ها و معضلات در بخش گمرک را از جمله موانع توسعه صادرات ارزیابی کرد و گفت: باید این موانع تا حد امکان رفع شوند چرا‌که اختلال در صادرات باعث دلسردی صادرکنندگان می‌شود که اثر منفی خود را بر تولید نشان می‌دهد آن هم در زمانی که ما برای تداوم مقاومت اقتصادی نیازمند افزایش تولید و صادرات هستیم.
رضاییان حمل‌و‌نقل دریایی را یکی از امکان‌های قابل توجه برای عبور از برخی از این معضلات خواند و تصریح کرد: با تداوم نشست‌های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بازرگانان و تولیدکنندگان می‌توان امیدوار بود که شناخت کافی نسبت به مزیت‌های حمل‌و‌نقل دریایی به‌دست آید و آنان به سوی امکاناتی که گروه کشتیرانی و شرکت کشتیرانی دریای خزر در بنادر شمال کشور ایجاد کرده‌اند بیش از پیش جلب شوند.


اشتراک گذاری: