اتاق گیلان
حضور فرنگیز رحمانی در همایش بین‌المللی بانوان پیشرو امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حاشیه همایش ملی «نقش جهان، نقش زنان» با محوریت نقش‌آفرینی بانوان در تاب‌آوری و سازندگی اقتصادی جزییات برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تجارت کاسپین در منطقه آزاد انزلی تأکید رئیس کمیسیون کشاورزی بر تحول ساختاری؛ کارگروه‌ها موظف به شناسایی فوری موانع تولید شدند پیام تسلیت به جناب آقای مهندس یوسف یحیایی عضو محترم هیأت نمایندگان اتاق گیلان فراخوان شرکت‌های ایرانی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین 2025 تشکیل شورای راهبردی گردشگری سلامت در گیلان؛ هماهنگی بین‌بخشی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی بررسی وضعیت انرژی استان در 5 ماهه انتهای سال و اتخاذ تدابیر لازم جهت برون رفت از محدودیت‌های احتمالی دوره آموزشی مهارت‌های تفکر در اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد گیلان هاب تجارت سه‌جانبه و محور کلیدی کریدور شمال جنوب است رییس اتاق گیلان: هدف اتاق بازرگانی تسهیل‌گری در فضای کسب وکار است اتاق بازرگانی، پیوندهای اقتصادی و تجاری را تقویت خواهد کرد گیلان محور توسعه تجارت ایران و روسیه در چارچوب اجرای سند همکاری جامع نقش استراتژیک گیلان در مقابله با تحریم‌ها و هشدار درباره اسنپ‌بک‌های داخلی کاهش ارز واردات کالاهای اساسی، معیشت مردم را به خطر می‌اندازد رییس اتاق بازرگانی گیلان طی حکمی فرهاد شوقی چهارده را به عنوان مشاور امور بازرگانی خود منصوب کرد محمدرضا تقی‌زاده جورشری، به عنوان دبیر اجرایی جدید اتاق بازرگانی گیلان منصوب شد سفیر جمهوری قزاقستان: ایران کشوری غنی و برخوردار است که همواره در طول تاریخ روابط دوستانه و صمیمانه‌ای با قزاقستان داشته است
1404 یکشنبه 18 آبان

اتاق گیلان

اقتصادی

برخورد قاطع دادستان محترم استان با بی‌نظمی در پایانه مرزی آستارا اقدامی در جهت حفظ منافع ملی بود

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان، قاسم رضائیان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه پایانه مرزی آستارا در استان گیلان یکی از مهمترین پایانه‌های مرزی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: عمده صادرات ایران به کشورهای آذربایجان، گرجستان و روسیه و قبل از مناقشه روسیه با اوکراین نیز عمدتا مبادله کالا با کشورهای لهستان و اکراین نیز از طریق این مرز جاده ای مهم انجام می‌شد.
رضائیان بیان کرد: تقریبا بالغ بر ۷۰ درصد صادرات ایران به روسیه که شامل محصولات کشاورزی، باغی، گلخانه‌ای و غذایی است نیز از طریق مرز زمینی و ریلی آستارا انجام می‌گیرد. وی با اشاره به اینکه متاسفانه در طی سال‌های متمادی به‌علت سهل‌انگاری برخی مسئولان شهرستان و حضور غیر مسئولانه عده‌ای موجب نارضایتی و هرج و مرج در این پایانه شده بودند، یادآور شد: پس از دریافت شکایات و نارضایتی‌های صادرکنندگان و فعالان اقتصادی و با تهیه عکس و ویدئو از رفتار افراد متخلف و با اطلاع‌رسانی و مطالبه‌گری اتاق بازرگانی استان و ارائه گزارشات لازم به دادستان محترم استان گیلان طی روزهای اخیر با دستور مقام محترم دادستانی استان جناب آقای فلاح میری و با همت و تلاش‌های دستگاه‌های نظارتی استان و شهرستان نسبت به شناسایی و برخورد اقدام شد. رئیس اتاق بازرگانی گیلان تصریح کرد: ابتدا لازم می‌دانم از طرف فعالان اقتصادی و صادرکنندگانی که کالاهای خود را از طریق این مرز مهم زمینی و ریلی صادر می‌کنند مراتب کمال تشکر و قدردانی از توجه و پیگیری و اقدامات دادگستری محترم استان خصوصا از شخص جناب آقای فلاح میری دادستان محترم و مسئولان و دستگاه‌های نظارتی و همچنین نیروی انتظامی ابراز داشته و مجددا تاکید و درخواست کنم همچنان تا پایان کارشکنی در نظم کارکردی این پایانه مهم مرزی عنایت ویژه در برخورد با افراد خاطی داشته باشند.
رضائیان تصریح کرد: ضرورت دارد تا نکته‌ای مهم را به شرح زیر خطاب به مسئولان محترم و نماینده محترم شهرستان آستارا در مجلس شواری اسلامی ایران به استحضار برسانم که برحسب قانون هر شهرستان از جمله آستارا، شورای تأمین با حضور رؤسای دستگاه‌های عضو وجود دارد که باید امنیت اجتماعی هر شهرستان را مورد بررسی و در مواقع لازم مصوبات ضروری را تصویب و با همه‌ عواملی که موجب ناامنی و بی‌نظمی می‌گردند برخورد ارشادی و قهری انجام شود. بازتاب اتفاقات ماه‌های اخیر در شهرستان آستارا متأسفانه در جامعه مسلمان جمهوری داغستان مطلوب نبوده که این اتفاقات و کم‌توجهی از نگاه ملی برای کشورمان زیبنده نیست. لذا مسئولان محترم شهرستان با استفاده از اختیارات و قانون باید توجه ویژه‌ای برای برخورد قاطع با عوامل این نوع اتفاقات در آستارا داشته باشند. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کشاورزی استان گیلان در پایان گفت: به‌منظور دفاع از منافع ملی کشور و صیانت از ارزش‌های مذهبی، دینی و اقتصادی کشورمان، از دادستان محترم درخواست داریم تا جمع‌آوری همه عوامل بی‌نظمی در سیستم حمل و نقل کامیون‌های خارجی و ایرانی که در امر صادرات محصولات کشورمان تلاش می‌کنند، همچنان نظارت و اقدامات را ادامه و همین‌طور با افرادی که در ارائه خدمات مطلوب دچار بی‌مسئولیتی می‌شوند نیز برخورد جدی صورت پذیرد.

اشتراک گذاری: