اتاق گیلان
هفتمین دوره اعطای گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان استان گیلان همایش تجلیل از فعالان برگزیده کارآفرینی استان گیلان به مناسبت هفته کارآفرینی اولین جلسه کارگروه گل و گیاه اتاق بازرگانی گیلان حضور اعضای کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق گیلان در پاویون اربیل عراق تمرکز بر رونق تولید و مهار تورم، به حل مشکلات کمک می‌کند جلسه کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی جلسه هم‌اندیشی تیم اقتصادی استان گیلان در نمایشگاه اکسپوی کیش نشست تخصصی دیپلماسی اقتصادی منطقه‌ای در حاشیه نمایشگاه کیش‌ اینوکس ۲۰۲۳ نودمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گیلان حضور رئیس اتاق بازرگانی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان جلسه شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی استان به ویژه دریای خزر در دیدار ریاست اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی با دکتر جهانگیری دستیار ویژه وزیر امور خارجه تفاهم‌نامه همکاری اتاق بازرگانی با اداره کل میراث فرهنگی استان گیلان امضا شد دیدار رئیس اتاق بازرگانی با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان رئیس اتاق بازرگانی گیلان: طرح تسهیل روابط ارزی فعالان اقتصادی روس و ایران تهیه شده است رضائیان در گفتگو با دیارمیرزا: گیلان هیچ چیزی کم ندارد تنها در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است. اولین جلسه انجمن زیتون وابسته به اتاق بازرگانی گیلان افتتاح فاز اول موزه نساجی شمال کشور در روستای جهانی قاسم‌آباد با حضور ریاست اتاق بازرگانی گیلان بازدید ریاست اتاق بازرگانی از برخی کارخانه‌های گیلان
1402 جمعه 10 آذر

اتاق گیلان

اقتصادی

رئیس اتاق بازرگانی گیلان: طرح تسهیل روابط ارزی فعالان اقتصادی روس و ایران تهیه شده است

رشت- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان اظهار کرد: این اتاق طرحی برای تسهیل روابط ارزی و تجاری فعالان اقتصادی روس و ایران را تهیه و ارائه کرده است.
به گزارش ایرنا، قاسم رضائیان روز یکشنبه در جلسه‌ای که با حضور گروهی از فعالان تجاری و اقتصادی روسیه در اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد گفت: این اتاق با راه‌اندازی بانک اطلاعاتی در وب‌سایت این اتاق و شفاف‌سازی اطلاعات بستر را برای تعامل و همکاری بی‌واسطه و مستقیم بین فعالان اقتصادی را ایران و روس فراهم کرده است.
وی همچنین با ارائه توضیحاتی در خصوص مسئله نقل و انتقال ارز گفت: زیرساخت‌های لازم برای تبادل ارز میان ایران و روسیه فراهم است، اما مشکل اساسی چند نرخی بودن قیمت ارز در ایران است.
وی تصریح کرد: در این راستا طرحی جهت رفع مشکل نقل و انتقال ارز، مختص ایران و روسیه، به دولت و اتاق‌های سراسر کشور ارسال شد که تصویب و اجرای آن در دست پیگیری است.
وی ادامه داد: در صورت اجرای این طرح، روابط تجاری میان ایران و روسیه چندین برابر خواهد شد و می‌توان از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود میان دو کشور حداکثر بهره را برد.
رضائیان با اشاره به راه‌اندازی وب‌سایت جدید اتاق بازرگانی و تشکیل بانک اطلاعاتی فعالان اقتصادی گفت: ظرفیت‌های تولیدی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری، فناوری، معدنی در این سایت در حال تکمیل و به‌روزرسانی است و تمامی این اطلاعات به‌صورت شفاف در اختیار همه تولیدکنندگان و تجار قرار خواهد گرفت تا بتوانند به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با یکدیگر تعامل برقرار کنند.
نماینده تجار روسی نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به استان گیلان و تشکر از حمایت‌های اتاق بازرگانی گیلان، هدف از این سفر را گسترش فعالیت‌های تجاری و بازرگانی و ایجاد ارتباطات بدون واسطه میان شرکت‌ها اعلام کرد. الکساندر سیواک اظهار داشت: روسیه در حال حاضر برنامه‌های بسیاری از جمله ملاقات و بازدیدهای بیشتر به‌منظور انعقاد قراردادهای همکاری برای توسعه روابط اقتصادی با ایران دارد. وی گفت: یکی از مشکلات توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین تجار دو کشور نقل و انتقالات پولی و بانکی است که توسط دولت‌ها در دست پیگیری و مذاکره است. سیواک اضافه کرد: هم اکنون مذاکراتی با برخی تولیدکنندگان ایرانی برای تولید و سرمایه‌گذاری مشترک در خاک کشور روسیه درحال انجام است و دولت روسیه از فعالیت‌های مشترک اقتصادی با ایران حمایت های لازم را دارد.
در پایان این جلسه مذاکرات در قالب یادداشت تفاهم همکاری فی مابین اتاق بازرگانی و شرکت بازرگانی روسی به امضاء رسید.

اشتراک گذاری: