اتاق گیلان
هفتمین دوره اعطای گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان استان گیلان همایش تجلیل از فعالان برگزیده کارآفرینی استان گیلان به مناسبت هفته کارآفرینی اولین جلسه کارگروه گل و گیاه اتاق بازرگانی گیلان حضور اعضای کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق گیلان در پاویون اربیل عراق تمرکز بر رونق تولید و مهار تورم، به حل مشکلات کمک می‌کند جلسه کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی جلسه هم‌اندیشی تیم اقتصادی استان گیلان در نمایشگاه اکسپوی کیش نشست تخصصی دیپلماسی اقتصادی منطقه‌ای در حاشیه نمایشگاه کیش‌ اینوکس ۲۰۲۳ نودمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گیلان حضور رئیس اتاق بازرگانی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان جلسه شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی استان به ویژه دریای خزر در دیدار ریاست اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی با دکتر جهانگیری دستیار ویژه وزیر امور خارجه تفاهم‌نامه همکاری اتاق بازرگانی با اداره کل میراث فرهنگی استان گیلان امضا شد دیدار رئیس اتاق بازرگانی با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان رئیس اتاق بازرگانی گیلان: طرح تسهیل روابط ارزی فعالان اقتصادی روس و ایران تهیه شده است رضائیان در گفتگو با دیارمیرزا: گیلان هیچ چیزی کم ندارد تنها در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است. اولین جلسه انجمن زیتون وابسته به اتاق بازرگانی گیلان افتتاح فاز اول موزه نساجی شمال کشور در روستای جهانی قاسم‌آباد با حضور ریاست اتاق بازرگانی گیلان بازدید ریاست اتاق بازرگانی از برخی کارخانه‌های گیلان
1402 جمعه 10 آذر

اتاق گیلان

اقتصادی

رضائیان در گفتگو با دیارمیرزا: گیلان هیچ چیزی کم ندارد تنها در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان، قاسم رضائیان در گفتگو با خبرنگار دیارمیرزا با اشاره به فعالیت کمیسیون‌های صادرات، صنعت، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی اتاق گیلان اظهار کرد: عمده فعالیت‌های اتاق بازرگانی، معادن و کشاورزی گیلان به اهل فن و متخصصین واگذار شده است.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان که در حاشیه افتتاح اولین موزه نساجی در قاسم‌آباد سخن می‌گفت، با اشاره به اینکه اعضای کمیسیون صنایع دستی درحال احصای مشکلات این بخش هستند، بیان کرد: در کنار اوراسیا و کشورهای حاشیه دریای خزر به‌دنبال صادرات صنایع دستی گیلان به کشورهای عربی هستیم و در آینده نزدیک نیز نشست‌هایی در عربستان، تاجیکستان و روسیه برگزار خواهد شد.
رضائیان با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های گیلان باید به منصه ظهور برسد، تصریح کرد: متأسفانه ظرفیت‌ها احصا نشده و به‌دنبال این هستیم که صنایع دستی شرق، غرب، جنوب و مرکز گیلان شناسایی و ارایه شوند.
وی با بیان اینکه درب اتاق بازرگانی به روی فعالان صنایع دستی جهت صدور کارت بازرگانی باز است، یادآور شد: در حوزه تجارت بین‌الملل همه نیازمند کارت بازرگانی هستند و حق تولیدکنندگان این است که برای توسعه صادرات از کارت بازرگانی برخوردار باشند.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با اشاره به استقبال خوب تولیدکنندگان برای دریافت کارت بازرگانی گفت: روزانه تا حدود ۲۰ کارت هم صادر شده است، ۲۷۰۰ پرونده راکد داشتیم و در کنار آن سایت جدید اتاق راه‌اندازی شده تا تمام اطلاعات بر روی آن قرار بگیرد. رضائیان از تمام فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع خواست که به سایت اتاق بازرگانی مراجعه کنند تا در جریان اخبار روز باشند. وی با بیان اینکه گیلان از لحاظ ظرفیت‌های جغرافیایی، طبیعت و سرمایه انسانی هیچ چیزی کم ندارد، خاطرنشان کرد: تنها در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است که این رویکرد در دوره جدید هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تغییر کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با اشاره به تولید ۹۲ درصد چای کشور در گیلان و تولید برنج مرغوب در استان اظهار کرد: انجمن زیتون با ۴۲۰۰ نفر عضو تشکیل شده و کیوی نیز یکی از محصولات صادراتی استان است و کنسرسیوم کیوی نیز در سطح کشور تشکیل شده که گیلان نقش مهمی در آن دارد و تمام تلاش ما این است تا عوارض صادراتی کیوی برداشته شود.

اشتراک گذاری: