اتاق گیلان
هفتمین دوره اعطای گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان استان گیلان همایش تجلیل از فعالان برگزیده کارآفرینی استان گیلان به مناسبت هفته کارآفرینی اولین جلسه کارگروه گل و گیاه اتاق بازرگانی گیلان حضور اعضای کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق گیلان در پاویون اربیل عراق تمرکز بر رونق تولید و مهار تورم، به حل مشکلات کمک می‌کند جلسه کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی جلسه هم‌اندیشی تیم اقتصادی استان گیلان در نمایشگاه اکسپوی کیش نشست تخصصی دیپلماسی اقتصادی منطقه‌ای در حاشیه نمایشگاه کیش‌ اینوکس ۲۰۲۳ نودمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گیلان حضور رئیس اتاق بازرگانی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان جلسه شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی استان به ویژه دریای خزر در دیدار ریاست اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی با دکتر جهانگیری دستیار ویژه وزیر امور خارجه تفاهم‌نامه همکاری اتاق بازرگانی با اداره کل میراث فرهنگی استان گیلان امضا شد دیدار رئیس اتاق بازرگانی با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان رئیس اتاق بازرگانی گیلان: طرح تسهیل روابط ارزی فعالان اقتصادی روس و ایران تهیه شده است رضائیان در گفتگو با دیارمیرزا: گیلان هیچ چیزی کم ندارد تنها در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است. اولین جلسه انجمن زیتون وابسته به اتاق بازرگانی گیلان افتتاح فاز اول موزه نساجی شمال کشور در روستای جهانی قاسم‌آباد با حضور ریاست اتاق بازرگانی گیلان بازدید ریاست اتاق بازرگانی از برخی کارخانه‌های گیلان
1402 جمعه 10 آذر

اتاق گیلان

اقتصادی

دیدار رئیس اتاق بازرگانی با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، قاسم رضائیان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان در این نشست گفت: نقش بانک صادرات و شعب گسترده آن در استان و سوابق این بانک در حوزه بین‌الملل دایره ارزی، موجب تمایز این بانک از سایر بانک‌ها شده است و بر همین اساس نیز بخش خصوصی و فعالان اقتصادی همواره به دنبال تعامل و همکاری اقتصادی مشترک با مجموعه بانک صادرات استان هستند و همین امر موجب شده که این بانک همواره به‌عنوان محل رجوع فعالان اقتصادی قرار گیرد.
رضائیان افزود: برگزاری نشست‌های مجموعه مختلف بانکی با فعالین اقتصادی موجب افزایش درک متقابل از شرایط اقتصادی بین بانک و بخش خصوصی است تا انجام همکاری‌های مشترک توسعه اقتصادی استان را با یکدیگر به سرانجامی روشن برسانیم. رئیس اتاق گیلان افزود: بی‌شک رشد اقتصادی و افزایش تولید و رونق اقتصادی بدون حمایت و تأمین مالی بانک‌ها محقق نمی‌شود.
در این نشست، حاتم مدیر امور شعب بانک صادرات استان نیز ضمن اشاره به حمایت‌های بانک صادرات از بخش خصوصی و صنایع تولیدی افزود: همواره برای کمک به مشکلات پیش‌روی تولید از تمامی ظرفیت‌های بانک صادرات استان استفاده خواهیم کرد.
وی ادامه داد: شعب مختلف بانک صادرات آمادگی کامل دارند در نشست با فعالین اقتصادی بخش خصوصی؛ خدمات نوین بانکی، روش‌های همکاری مشترک و آگاهی از آخرین خدمات ارزی و ریالی بانکی را برای فعالین اقتصادی تشریح نمایند.

اشتراک گذاری: